Ανεξάρτητος υποψήφιος - προεδρικές 2023

EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  6.7.2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΑΣΚΑΣ

   Η απόφαση του Υπουργού Υγείας και γενικά της κυβέρνησης για "υποχρεωτική" χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους αποτελεί για εμάς σκάνδαλο και μέγιστη ειρωνεία. 

 Η μάσκα είναι απλή δικαιολογία για επαναφορά των κατάπτυστων μέτρων για διάφορες υποχρεωτικότητες μεταξύ των οποίων και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός.

   Η προστασία της υγείας του καθενός πολίτη είναι δικαίωμα του καθενός προσωπικά και δεν μπορεί να επιβληθεί από κανέναν ούτε και από το κράτος.

 Καλούμε όλους τους ελεύθερους πολίτες όπως, μαζί με την προστασία της υγείας τους, αντισταθούν σε όλες τις υποχρεωτικότητες και να αγωνιστούν εναντίον όλων όσοι θέλουν να ποινικοποιήσουν την ιδιωτική και κοινωνική τους ζωή.

 Θα ακολουθήσουν δράσεις και εκδηλώσεις. 

Η ανατροπή σε καλεί .  #με_τον_Αλέξιο 


Επικαιρότητα

 

Ανακοίνωση Εκλογικού Επιτελείου  24.6.2022

> Σκάνδαλα και κορονοϊός 

Κάθε φορά που ένα σκάνδαλο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, ως διά μαγείας παρουσιάζεται ξανά το γνωστό τροπάριο περί ιών, λοιμώξεων κ.ο.κ . Με λύπη παρατηρούμε ότι επιχειρείται η παραπλάνηση των πολιτών με ψεύτικες ειδήσεις και τίτλους που σκοπόν έχουν την τρομοκράτηση του κόσμου και δημιουργία κλίματος "μέτρων". Ως εκ τούτου επαναλαμβάνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε την επιστροφή σε δικτατορικά μέτρα και θυματοποίηση συμπολιτών μας, ειδικά αυτών που έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν. 

> Τιμές καυσίμων - η κοροϊδία συνεχίζεται 

Οι τιμές των καυσίμων που ολοένα και ανεβαίνουν, η αύξηση των τιμών των ειδών πρώτης ανάγκης και γενικά η μείωση του πραγματικού εισοδήματος των πολιτών αποδεικνύουν για άλλη μια φορά πως οι υψηλόμισθοι κρατικοί αξιωματούχοι και λοιποί ευνοούμενοι δεν νοιάζονται για την ευημερία του πολίτη ούτε έχουν πρόθεση να βελτιώσουν τα πράγματα

Μόνη λύση είναι η πραγματική ανατροπή με Αλέξιο Σαββίδη 


22.06.2022
όχι στην υποχρεωτικότητα/ όχι σε παράλογα "μέτρα" ελέγχου 

> Ενόψει διαφόρων δηλώσεων τηλεοπτικών "αστέρων" ή αξιωματούχων του κράτους περί επαναφοράς μέτρων και/ή ελέγχων υπό το πρόσχημα της ύπαρξης "κρουσμάτων" ιών δηλώνουμε τα εξής -
 
Κάθε προσπάθεια τρομοκράτησης της κοινωνίας και δημιουργίας κλίματος για επιβολή "μέτρων", θα βρει την κοινωνία των πολιτών απέναντι της. Δεν πρόκειται να αποδεχτούμε κατάργηση συνταγματικών ελευθεριών, ούτε την κατάργηση της λογικής, ούτε καμία θυματοποίηση συμπολιτών μας. 
21/06/22

Η σκέψη μας στους χιλιάδες νοσηλευτές/νοσηλεύτριες, στην Ελλάδα, που η αıσχρή (κυβέρνηση) μητσοтáκη αφήνει για 293η μέρα σε αναστολή εργασίας, χωρίς μισθό, χωρίς δικαίωμα άλλης εργασίας, χωρίς ασφάλεια, χωρίς συντάξιμα.


20/06/22
Παγκόσμια μέρα προσφύγων σήμερα. Έχουμε ταχθεί στον αγώνα για επιστροφή όλων των προσφύγων στις πατρογονικές τους εστίες .